Українські фехтувальники здобули дві медалі на Кубку Європи

На Кубку Європи, що відбувся в італійському Кальярі, українські фехтувальники продемонстрували вражаючі результати, не залишившися без медалей. Змагання охопили шість дисциплін, і, хоча Україна була представлена лише в чотирьох з них, “синьо-жовтим” вдалося завоювати дві цінні нагороди.

У жіночій шпазі нашу країну представляли дві команди: “Україна” (у складі Влади Харькової, Олени Кривицької та Дарʼї Варфоломиєвої) та “Україна-2” (у складі Ксенії Пантелєєвої, Юлії Свистіль та Інни Бровко). Обидві команди змагалися між собою у півфіналі, де перемогу здобула “Україна”. У вирішальному протистоянні українські фехтувальниці поступилися сильній збірній Італії з рахунком 39:45, але все ж заслужено вибороли срібні медалі. Натомість, “Україна-2” не змогла завоювати бронзу, залишившись без нагороди.

Останнього дня змагань “синьо-жовті” радують своїх прихильників ще однією нагородою – бронзою у чоловічій рапірі. Українську команду представляли Андрій Погребняк, Максим Коржовий, Богдан Пнівчук та Євген Лазаренко. Вони переконливо перемогли британську збірну з рахунком 45:24, забезпечивши собі третю сходинку на п’єдесталі.

Ці результати свідчать про високий рівень підготовки та професіоналізму українських фехтувальників, які гідно представляють нашу країну на міжнародних змаганнях і продовжують поповнювати скарбничку нагород.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *