Легендарна стайня Формули-1 на ювілей забула про чемпіона світу-2009: він відреагував

Колишній чемпіон світу-2009 Дженсон Баттон не зміг сховати своє розчарування, коли команда “Макларен” святкувала свій п’ятсотий подіум у своїй історії. Незважаючи на свою велику роль у цьому досягненні, Баттон був роздратований тим, що його не включили на постер “Макларена”, присвячений цій важливій події.

Дженсон Баттон віддав 8 сезонів свого життя команді “Макларен”, здобуваючи для них 8 перемог та займаючи місця на підіумі аж 26 разів. Його найбільшою досягненням було віце-чемпіонство в сезоні-2011 у Формулі-1. Тим не менш, всі ці досягнення виявилися “замало”, щоб потрапити на постер “Макларена”.

Баттон висловив своє розчарування в коментарі до своєї незадоволеності: “Мої 26 подіумів, ви, хлопці, вочевидь, не враховуєте, тож усього їх у вас лише 475”. Цей короткий, але гострий коментар вказує на те, що він вважав себе достойним бути частиною цього святкового моменту.

Важливо відзначити, що в постері “Макларена” було показано понад два десятки пілотів, включаючи легендарних багаторазових чемпіонів світу, таких як Ален Прост, Айртон Сенна та Міка Хаккінен. Проте, серед цих великих імен також були пілоти, які за свою кар’єру фінішували на підіумі всього лише один раз, такі як Педро де ла Роса та Кевін Магнуссен.

За цими обставинами можна розуміти розчарування Дженсона Баттона, але його внесок у “Макларен” завжди залишатиметься важливою частиною історії команди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *