Українка здобула легку перемогу

Українська тенісистка Леся Цуренко, яка знаходиться на 43-й позиції у рейтингу WTA, продовжує демонструвати вражаючі результати на тенісному турнірі серії WTA 500 у місті Чженчжоу, що розташоване в Китаї.

На початку турніру, Леся впевнено перемогла у матчі першого кола росіянку Діану Шнайдер, яка посідає 66-ту позицію у світовому рейтингу WTA. Зустріч завершилася з рахунком 6:4, 6:2 на користь українки, і цей успіх був досить переконливим.

Важливо відзначити, що ця зустріч була першою в історії зіткненням цих двох тенісисток. Леся Цуренко продемонструвала вражаючу гру, і поєдинок тривав 1 годину та 25 хвилин. Зараз Цуренко готується до наступного важливого кроку на турнірі, де вона зійдеться в 2-му раунді із Донною Векіч.

Слід також нагадати, що 28 березня Міжнародний Олімпійський Комітет вводив ряд обмежень для російських та білоруських спортсменів у міжнародних змаганнях. Однак, цього сезону спортсмени з Росії та Білорусі продовжують виступати на тенісних турнірах у нейтральному статусі, незважаючи на обмеження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *