У Києві поліцейські швидко затримали рецидивіста, який на вулиці обікрав маленьку дитину

Жителька Києва звернулася до місцевої поліції, повідомивши, що невідомий чоловік вчинив напад і пограбував її дев’ятирічну доньку, яка гралася зі своєю подругою біля під’їзду будинку на бульварі Ярослава Гашека всього кілька хвилин тому. Жінка розповіла, що зловмисник вкрав рюкзак, в якому був мобільний телефон, кишенькові гроші та підручники дитини. Слідчо-оперативна група Дніпровського поліцейського управління зафіксувала цей злочин, і правоохоронці розпочали пошук нападника.

За словами Каріни Бежевець, старшої слідчої Дніпровського управління поліції, поліцейські вжили різних заходів для пошуку та впродовж години затримали підозрюваного. “Співробітники сектору кримінальної поліції № 4 виявили зловмисника недалеко від місця проживання, і під час попередньої перевірки вилучили рюкзак дівчинки. Поліцейські дізналися, що чоловік вже продав мобільний телефон. Зараз ми вилучили речові докази у нового власника та після проведення необхідних слідчих дій повернемо гаджет школярці. Виявилось, що порушник вже мав судовий реєстр за скоєння майнових злочинів і є жителем Києва, народженим у 1980 році.”

З цього приводу правоохоронці Дніпровського підрозділу розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Закон передбачає до 10 років позбавлення волі.

“Під керівництвом Дніпровської окружної прокуратури ми повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину. Обговорюється питання про обрання запобіжного заходу у формі тримання під вартою. Досудове слідство триває”, – зауважила Каріна Бежевець.

Це переписаний текст з відомостей, поданих поліцією Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *