Зеленський дав звання генерала одному з головних силовиків Київської області

Президент України Володимир Зеленський надав звання бригадного генерала начальнику Головного управління Служби безпеки України в Києві та області Артему Бондаренку. Цю інформацію оголосили у відповідному указі, який був опублікований на офіційному веб-порталі глави держави. Відомо, що ця подія відбулася 29 вересня. Артем Бондаренко, раніше очолюючи Службу безпеки України в Львівській області, отримав новий призначення в серпні 2022 року, яке було здійснено самим президентом Зеленським.

Артем Бондаренко пройшов імпресивний кар’єрний шлях, піднявшись від оперуповноваженого до заступника начальника регіонального Управління Служби безпеки України. Він був нагороджений численними медалями за свій значний особистий внесок у підвищення обороноздатності України, за виявлену мужність під час бойових операцій, за виконання службових обов’язків на високому професійному рівні.

Важливо відзначити, що незабаром в столиці України розпочне діяти передова система оповіщення про ракетні атаки, надана Україні Ізраїлем. За словами посла України в Єрусалимі, Євгена Корнійчука, фахівці вивчили всі технічні аспекти і розпочали тестування цієї системи в Києві. Після успішного завершення технічних доробок, система буде повністю функціонувати в Україні і зможе точно прогнозувати місце та характер загрози з повітря. Важливо відзначити, що ця система зосереджена виключно на програмному рівні і не пов’язана з протиповітряною обороною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *