Українські морпіхи завершили навчання у Великій Британії

Українські морські піхотинці завершили інтенсивну підготовку в ряді вищезгаданих елітних підрозділах Королівської морської піхоти та британських командосів. Британські спецпризначенці, з міжнародною підтримкою, віддали свої знання та досвід українським військовим, навчаючи їх десантним операціям на малих човнах, веденню берегових рейдів на надувних човнах, майстерності у використанні зенітних ракет та ефективному ліквідації перешкод та протитранспортних укріплень за допомогою інженерного обладнання.

Кожна з навчальних груп пройшла відмінну п’ятитижневу підготовку, яка включала в себе не лише розвиток індивідуальних бойових навичок, але і опанування техніки та зброї, надання першої медичної допомоги на полі бою, майстерність у веденні ближнього бою, фізичну підготовку та планування дій під час реалістичних сценаріїв. Завершальним етапом були рейди, які проводилися як вдень, так і вночі, для практичного використання здобутих навичок.

По завершенні цієї інтенсивної підготовки, українські морські піхотинці повертаються до України, готові звільнити свою рідну землю від російських окупантів. Ця спільна підготовка з британськими партнерами не лише підвищила рівень професіоналізму українських військових, але й зміцнила міжнародні зв’язки та готовність до спільних дій у сучасному світовому контексті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *