На щиті повернувся до рідного Кривого Рогу Анатолій Блоха: що відомо про Героя

1 жовтня на полі бою біля селища Старомайорське, Донецької області, відійшов у вічність Захисник з Кривого Рогу – Анатолій Блоха. Ця трагічна втрата стала об’єктом уваги та співчуття в пресслужбі «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Анатолій був відзволений на військовий службу в Збройних Силах України в листопаді минулого року. До цього він був висококваліфікованим електромонтером у цеху металоконструкцій Ливарно-механічного заводу. Співробітники заводу пам’ятають його як яскраву та надзвичайно позитивну особистість. Кожного разу, коли він повертався з фронту на відпустку, він приносив з собою світло та добро, даруючи підтримку та позитивне налаштування всім навколо.

Один із колег поділився своїми спогадами: «Анатолій працював з нами протягом багатьох років і завжди вражав своєю майстерністю. Йому можна було довірити найскладніше обладнання цеху, адже він був справжнім фахівцем. Електричні системи верстатів та кранів слухалися його майстерності. Він був не лише відмінним співробітником, але й чудовою людиною. Він завжди надавав допомогу колегам як в роботі, так і у побуті, ремонтував їхню техніку та відгукувався на будь-яке прохання. Анатолій завжди був приготований допомогти і підтримати інших. Ми завжди будемо пам’ятати його з великою вдячністю та теплотою. Війна забрала його серце, але його пам’ять завжди житиме у наших серцях».

Ми щиро висловлюємо наші співчуття родині, друзям та колегам Анатолія Блохи. Він завжди залишатиметься в наших серцях як світла пам’ять про надзвичайну людину та справжнього героя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *