Weblium підтримав сайти благодійних організацій на 1 млн грн

Після початку російського вторгнення команда українських веб-конструкторів з Weblium отримала понад 350 заявок від благодійних організацій і волонтерів з проханням надати безкоштовні послуги з розробки та хостингу веб-сайтів.

Близько 90% всіх поданих заявок були схвалені. Загальна сума грошей, які були виділені для цієї програми, вже перевищила 1 мільйон гривень.

Безкоштовний доступ до усіх функцій “На сьогодні ми надали безкоштовні інструменти для створення професійних веб-сайтів для 304 різних організацій і волонтерів у межах цієї програми. Ми не плануємо зупинятись. Після початку російського вторгнення було очевидно, що нам потрібно максимізувати користь для громадян, країни і військових шляхом наших продуктів. Саме тому ми вирішили надавати безкоштовний доступ до всіх функцій нашого веб-конструктора для волонтерських організацій, які допомагають Україні”, – заявляє генеральний директор Weblium, Даніелла Шихабутдінова.

Загалом програма стартувала 19 квітня 2022 року і буде діяти до завершення війни. Будь-який благодійний фонд, волонтери або неприбуткові організації можуть подати заявку і, після короткого розгляду, який зазвичай займає до чотирьох робочих днів, отримати безкоштовний тарифний план Unlim. Це дозволяє безкоштовно використовувати понад 300 професійних шаблонів для створення веб-сайтів, створювати необмежену кількість сторінок, використовувати багатомовність, вставляти зовнішні коди і додавати до 10 авторів на сайт.

Загалом, станом на вересень 2023 року, ця програма надала послуги на суму більше ніж 29 000 доларів, що за середньозваженим курсом перевищує 1 мільйон гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *